Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co se dějě u sokola

17. 9. 2022

Vážení a milí přátelé, ve zkratce zde popíšeme naše aktivity a snažení, přibližně od začátku letošního roku.

Zimní sezónu jsme prožili nebo spíš přežili, tak nějak s odřenýma ušima. Všechna ta nařízení už otravovala snad každého. Chvíli byl klid, chvíli se cvičilo a sportovalo, kultura to odnesla asi nejvíc.

Za loňský rok se nám povedl uspořádat, ve spolupráci s OÚ, velmi povedený kurz společenského tance.Všechna cvičení a sportovní aktivity probíhaly přerušovaně po celou zimu, některé ale i během celého roku. Valnou hromadu našeho spolku jsme přesunuli na příznivější jarní dny. Podobně dopadl i loňský podzimní výlet do Nové Paky a okolí. Možná, že tento jarní zájezd si všichni užili o to víc. Dětský den v červnu již, z našeho pohledu, neměl chybu. Ještě jednou tímto děkuji všem, kteří pomohli s přípravou, organizací i úklidem ke zdárnému a pohodovému průběhu celého sportovně společenského dne.

Plánů máme na následující období dost. V říjnu tradičně začínáme “tělocvičnou” sezónu. Sportovat a cvičit budeme v tělocvičnách na Loukovci i v Hubálově, ale také venku, jak nám dovolí počasí. Velmi rádi mezi sebe přivítáme nové sportovce od nejmenších dětiček až po seniory. Pro více informací, příp. pro přihlášky do sokola můžete volat 603213339, 326789368, 731500907 (Karel a Eva Urbanovi). Rozpis pravidelných aktivit je následující: pondělí – jóga, úterý – rodiče s dětmi, větší děti a mládež, dívky a ml. ženy, středa – dětský tenisový kroužek, cvičení žen, čtvrtek – dívky a ml. ženy, pátek – volejbal.

Tak jako loni, k velké naší radosti, 23. září 2022 začíná kurz společenského tance pro pokročilé. Podle počtu volných míst, samozřejmě, velmi rádi mezi sebou přivítáme nové taneční páry. V plánu naší organizace je ještě např. zájezd na divadelní představení, další výlet, dobrodružná noční hra pro větší děti, dobrodružství s Mikulášem nebo tříkrálový pingpongový turnaj. Ale o tom všem budeme včas informovat na letácích, plakátech, fb a webu

Za výbor TJ Sokola Loukovec Karel a Eva Urbanovi

 

img-20220406-wa0020.jpg

 

Náhledy fotografií ze složky Sokol 2022