Jdi na obsah Jdi na menu
 


POMOC UKRAJINĚ 2

4. 3. 2022

     Od začátku války na Ukrajině jsme se snažili zjistit informace o co nejrychlejší pomoci. Bylo jasné, že budeme chtít pomáhat všichni, dal se předpovídat prvotní chaos a na ukrajinsko slovenských hranicích zmatek. Pomoc bude potřeba dlouhodobě a možná víc, než si teď připouštíme. Kromě vlastní podpory jsme se domluvili s OÚ Loukovec na spolupráci, přičemž požadavky na konkrétní formu pomoci bude obec i my zveřejňovat aktuálně.

     V současné chvíli jsme připraveni přijmout do "zapečetěné pokladničky" finanční podporu od lidí, kteří nevládnou elektronickým bankovnictvím a ani nemají jinou možnost a chtěli by přispět na pomoc Ukrajině i nepatrnou hotovostí.

     Dále se, prosím, rozmyslete, je-li ve Vašich možnostech (nebo znáte-li někoho z okolí) nabídnout ubytování v nevyužitých vhodných prostorech. Ubytování potřebují a budou potřebovat asi především maminky s dětmi, viděli jsme i starší matky (senior) se staršími dcerami (kolem 30), viděli jsme i miminka... Na jak dlouho to bude, nikdo zatím netuší, bude v jejich zájmu začlenit děti do kolektivu a najít si nějakou práci, možná i bydlení.

Karel a Eva Urbanovi, Hubálov 21
Tel.: 603213339, 326789368

Zde několik odkazů na případnou pomoc či další informace

Finanční pomoc:     https://www.darujme.cz/projekty/

Vlak na ukrajinu:   https://www.facebook.com/groups/1284289675314851/

Velvyslanectví Ukrajiny:   http://supportukraine.cz/

Naši Ukrajinci:   https://www.nasiukrajinci.cz

Stojíme za Ukrajinou:   https://www.stojimezaukrajinou.cz/ua

 

Je to už pár let (2007), ale i u nás v tělocvičně jsme přivítali pana Savenka

04_2007_Cvičení-v-Hubálově.jpg

 

Náhledy fotografií ze složky 2007

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář