Jdi na obsah Jdi na menu
 


Současnost

27. 2. 2009

     Ke konci roku 2008 čítá loukovecký Sokol 181 členů nejen z Loukovce a Hubálova, ale také z Koryt, Loukova, Sezemic. Od počátků našeho spolku je hlavní náplní cvičení. V zimě chodíme do tělocvičen ZŠ Loukovec a SOU Hubálov, tenisté jezdí do haly v Turnově nebo Mn. Hradišti. V programu je i občasný zimní pingpongový turnaj, při zamzlé Jizeře  pořádáme vyjížďku na bruslích a při dostatku sněhu nasadíme do akce i běžky. Populární a zajímavý je zimní pochod s baterkami pro děti, kterého se účastní s radostí i rodiče.

     V letní sezóně pořádáme sportovní hry pro mládež, turistické a cyklistické výlety, na tenisovém kurtu se hraje prakticky stále. V hlavní sezóně probíhá každoroční tenisový turnaj, ať už na našem kurtu nebo, při hojnější účasti, pronajatém. Do poloviny šedesátých let se zde hrával také fotbal, těšící se velké popularitě a dá se říci, že i slávě. Posledních několik let sbíráme velké úspěchy při soutěžích mládeže v přírodě Medvědí stezkou, kde se můžeme pochlubit i nejednou účastí v celorepublikovém finále.

     Kromě sportovních aktivit pořádáme různé kulturní a společenské akce a setkání. V zimě jsou to např. karnevaly, zájezdy do bazénu a na divadelní představení.