Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hubálovská pouť a dětský den 2009

27. 6. 2009

      A je to tady, přátelé! Po opravdu hojné návštěvě sobotní akce můžeme hodnotit letošní nultý ročník znovuobnovené Hubálovské poutě jako velice povedený.
     Děti si zasoutěžily, svezly se na lodičkách, nikdo se nezranil. Odměnou jim byly nejen sladkosti a drobné dárky, ale i velmi autentické vystoupení skupiny historického šermu Páni z Michalovic s programem plným soubojů z období gotiky.
     Na své si posléze přišli i hudební fanoušci a všichni milovníci dobrého jazzu, bigbítu, swingu i etnické hudby ve večerním pořadu "S Mackie Messer Bandem za Loukovec veselejší".
     Velký ohlas zaznamenala i sbírka, na podporu stavby mostu přes Jizeru, iniciovaná Jirkou Růtou v místním konzumu. Tímto mu děkujeme a vybraných 334,- Kč evidujeme v sokolské pokladně jako počinek do dalších let. V neposlední řadě děkujeme také všem, kteří vypomohli svými výrobky (hubálovské koláčky, perníčky, messerguláš,...), pomocnou rukou, návštěvností a přízní - DÍKY!

 

Na záložce Fotoalbum 2009 naleznete pouze část obrázků z této akce, pokud máte čas a chuť, na následující adrese uvidíte více:  http://fotokarel.rajce.idnes.cz.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář